Meseria nr 1 la romani

Am ajuns sa trimitem romani in cipru, in grecia , malta si dracu mai stie ce tari,  si pentru fiecare tara exista cateva „agentii binevoitoare” care te plaseaza ,si apoi te obliga sa muncesti cu pistolul la tampla.

Culmea e ca in nici una dintre tarile astea nu am auzit de o agentie care sa plasese greci sau ciprioti pentru munca in Romania.
Ma baietii , daca treaba iti pute de la inceput, daca nu cunosti pe nimeni care a lucrat cu agentia aia, si daca nu poti sa dai un search pe google cu numele agentiei aleia sa vezi si tu despre ce e vorba, las-o dracu de treaba.

Toti romani sunt manageri mai nou, sau vor sa fie ceva manager, a da manager asistent la pascutul oilor in cipru, sau account manager pe terasa in Grecia, adunand scrumierele .

Eu stiu ca e greu,  inteleg chestia asta ,visam cu totii salarii de mii de euro, visam cu totii sa ne intoarcem bogatii si  ne uitam in curtea celorlalti si vedem ce au adunat , insa daca nu poti nici macar sa te informezi dinainte unde pleci, ce o sa faci si nici macar sa dai un search sau sa cauti o opinie, pentru ca sunt sigur ca astia 300 nu au fost singurii, atunci ce dracu sa mai zic ?

Meseria nr 1 in ro este sa ai o agentie de plasare a fortei de munca in strainatate.

http://stirileprotv.ro/video/munceau-cu-pistolul-la-tampla/60413388

2 răspunsuri la „Meseria nr 1 la romani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s