just taking it easy..

Nu imi place sa ma uit la filme singur, asa ca in ultimul an am vazut foarte putine filme, cu toate acestea am inceput sa ma uit la filme din nou ,de obicei seara tarziu inainte sa adorm.  Am insa o problema atunci cand ma uit la filme , si anume, daca filmul e bun mai mult ca sigur adorm (8 din 10), daca e mediocru sau plictisitor ma intorc pe partea cealalta si adorm,  insa daca e incredibil de prost il vad pana la capat , yep it sucks.

Uite cele  pe care le-am vazut saptamana aceasta :

* The Hurt Locker, 1 cuvant , de cacat ,stai ca au fost doua cuvinte ! M-am tot gandit ma , pentru ce dracu a luat filmu asta oscar-ul . Mediocru, sub asteptari, m-am intors pe partea cealalta, somnifer curat. 

* The Man who stare at goats , merge, adica are partile lui interesante . Insa chiar si cu toate numele mari care sunt in el e tot un film mediocru.

* Def Jam Allstar Comedy . Stand-up comedy cu negri, am ras la cateva poante cu lacrimi , merita vazut.

* Robbin Williams, Weapons of Self-distruction, stand up comedy. Ce sa zic, batranu inca le are . La inceput cam greu insa de pe la mijloc asa se dezlantuie omul . De asemenea il recomand.

2 răspunsuri la „just taking it easy..

  1. Bah, pe mine m-a enervat la maxim Avatar…am urat filmu ala de la inceput la sfarsit, povestea e plagiata, bastinasii sunt ca tiganii, si are si un final neverosimil. Ma bucur ca nu a luat oscar

  2. Avatar , nu poti spune ca e rau filmul. E comercial. Un fel de Titanic , love story in cacat, numai ca nu e pe vapor ci pe alta planeta. Nu e de oscar, dar sa fim seriosi, sunt filme muuult mai bune decat The Hurt Locker. The Blind Side de exemplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s