Cutia cu filme.

Sunt unele filme pe care merita sa le vezi la cinema, care nu prea au farmec daca le vezi acasa, Am vazut zi  Avatar acasa si nu se compara cu varianta pe care am vazut-o la cinema. Pur si simplu ai nevoie de un ecran mare si de sunet pentru adevarata experienta. 

Alt exemplu de film de cinema e Clash of the Titans (2010). Superb . Singura problema este ca e putin prea scurt. Batalia finala dureaza 2 minute si  nu prea iti ofera mare satisfactie. Oricum daca esti fan de filme de actiune pompatoare de adrenalina, sau chiar daca nu te omori prea mult dupa ele , iesi la cinema si bucurate de filmul asta. Sam Wortinghton (da tot ala din Avatar ) face un rol destul de bun. Sa nu mai vorbesc despre Liam Nelson in dublu rol. Sincer sa fiu eu m-am indragostit de melodia din trailer .

Insa eu personal nu pot sa vad toate filmele la cinema. Asa ca daca totusi ai decis ca acasa in fata Pc-ului sau televizorului e mai comfortabil, iata cateva filme bune:

How to train your Dragon(2010). Animatie, probabil una dintre cele mai bune de la Wall-E incoace. Indiferent daca ai copii sau nu ,daca iti plac animatiile atunci trebuie sa il vezi.

Shutter Island 2010. Superb filmul, desi DiCaprio e putin cam ne-potrivit pentru rolul asta cu fata lui de copil (parerea mea).Thriller psihologic de toata frumusetea. Mi-a adus putin aminte de „the Shining ” cu Jack Nicholson.

The Bad Liutenent: Port of call – New Orleans (2009). Merge, asa intr-o dupa masa de duminica cand nu ai ce vedea. Se pare ca totusi Nicky Cage de cand e pe blat accepta si roluri mai putin bune, dar joaca destul de acceptabil in filmu asta .Filmul este o poveste cu politisti corupti , putin plictisitoare dar de pe la jumatatea filmului se scoate .

Pics : Imdb

Un răspuns la „Cutia cu filme.

  1. great article, i do agree with the choice. and ebven though this is not supposed to be personal brings a lot of memories.
    🙂
    still nice idea and performance

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s